Delivery only

Jouw favoriete eten thuis bezorgd

Bistro At Home

Hoe bistro at home begon

Food lovers

Wij, Wim en Marcello, zijn twee vrienden met een passie voor ondernemen én eten. We kunnen beide enorm genieten van een heerlijk gerecht dat voor ons bereid wordt. Maar, we misten soms toch de optie om dat vanuit de comfort van thuis te ervaren. Zo is het idee voor Bistro at Home ontstaan! Wij willen onze jaren aan horeca ervaring delen met onze lokale omgeving en hen een nieuwe ervaring laten beleven. Hierbij staat voorop dat hoogwaardige kwaliteit en smaaksensaties van professionele gerechten beleefd kunnen worden vanuit het ultieme comfort van je eigen thuisomgeving.

Wij hebben Ervaren chefs
Onze chefs hebben niet alleen de kennis en ervaring, maar ook een enorme passie voor het koken. En dat proef je! Samen hebben wij een menu samengesteld om de heerlijkste en meest gewaardeerde gerechten aan te bieden - altijd met een persoonlijke twist!
Hoogwaardige kwaliteit
Onze leveranciers komen dagelijks de heerlijkste verse ingrediënten langsbrengen. Deze worden vervolgens door onze chefs omgetoverd tot de smakelijkste gerechten. Bij Bistro at Home kun je dus genieten van hoogwaardige gerechten, maar dan vanuit de comfort van je eigen huis!
Snel bij jou thuis bezorgd
Onze bezorgers zijn natuurlijke hartstikke sportief en pakken normaliter graag de fiets. Maar, om jouw gerecht zo snel mogelijk warm bij jou thuis te bezorgen, maken wij gebruik van bezorging per auto. Zo zorgen we ervoor dat je jouw heerlijke diner gauw op tafel hebt en het genieten kan beginnen!
Alle gerechten vers bereid
Het moment dat jij op 'bestellen' klikt, is pas het moment dat onze chefs aan de slag gaan met het bereiden van jouw gerecht. Hierbij worden verse ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit gebruikt, waardoor wij keer op keer de beste smaaksensaties kunnen garanderen.

Eten gemaakt
met passie

Food lovers

Wil jij Geen deals meer missen?

We love food deals

Tijdelijk gesloten

Vanaf 7 juli kunt u weer bij ons bestellen.